Her er ser du interiøret fra hytta utenfor Larvik som stakk av med Hytteprisen 2015. Din stemme kan avgjøre hvem som vinner Hytteprisen 2016. Mange hytteeiere har søkt på Hytteprisen, og vi har plukket ut 9 finalister som viser bredden i hvordan nordmenn bygger og pusser opp sine hytter og fritidsboliger. Prosjektene viser god bruk av tre og innehar kvaliteter som er til inspirasjon for andre. Hvilken er din favoritt? Se flere bilder på blogg.bergeneholm.no.og stem frem vinneren av Hytteprisen 2016. I billedkarusellen ser du bilde av alle 9 kandidater, og i uken etter påske presenterer vi alle kandidatene i tekst og flere bilder.


STEM FREM ÅRETS VINNER

Fram til 21. april kan du stemme på din favoritt til å vinne Hytteprisen 2016. Avstemmingen avsluttes fredag 21. april kl 12.00. Vinner offentliggjøres på Hyttemagasinets nettside og på Bergene Holms blogger helgen etter påske. 

På Hyttemagasinets og Bergene Holms Facebooksider vil det i hele uken etter påske trekkes en daglig vinner  av abonnement og andre premier.


 Angående avstemningen:
– Det er én stemme pr person.
– Avstemningen foregår frem til fredag 21. april kl 12.00
– Resultatet er skjult frem til vinner er kåret.
Det er kun lov å gi en stemme pr IP-adresse. Vi går igjennom lister over alle stemmer og om noen har klart å stemme flere ganger blir disse fjernet før endelig opptelling. Fagjuryen har fått 100 stemmer hver som de har fordelt på kandidatene, disse stemmene legges sammen med folkets stemmer.

Her er de 9 kandidatene slik de er publisert i Hyttemagasinet nr. 2 2017:

Stats read: 
518
Stats like: 
1