FOTOKONKURRANSE: Vinn flotte premier!

Vi er på jakt etter bilder som kan pryde forsidene på Hyttemagasinet i løpet av 2017. Konkurransen går frem til Hyttemessen på Hellerudsletta den første helgen etter påske, så her er det bare å se hva dere har av bilder – eller knipse i vei.

Du kan sende oss bilder av hytta fra utsiden, eller innsiden. Vi legger ingen føringer, men husk at vi trenger plass til titler på forsiden av bladet.

Skal forsiden bli god nok er det viktig at bildet holder teknisk mål. At det er høyoppløst. Det bør være i 300 dpi, hvis du er inne i fotospråket. Hvis du tar bilder med mobilen eller kameraet og skal sende dem til oss er det viktig at du krysser av for at du vil sende bildet i faktisk størrelse.

De fire beste bildene premieres. Husk derfor å si hvilke premier du ønsker deg i prioritert rekkefølge, men vi kan ikke love at alle får ønskene sine oppfylt. Vinnerbildene blir også tilgodesett med et fotohonorar på 500 kroner, og vi forbeholder oss retten til å kjøpe også ikke-premierte bilder.

Bildene sender du på e-post til leserkontakt@hyttemagasinet.no

PREMIENE: 

• Cinderella Comfort forbrenningstoalett verdi kr 33 990 
• Byggesett med skiferheller fra Stoneart – dekker 7 kvadrameter og er i lys Oppdal storbrudd. Verdi kr 13 300. 
• Bobś Your Uncle – en varm pose fra Martonoutdoor.no som du kan hoppe oppi når som helst du fryser. Lett å pakke med på tur! Verdi kr 1999. 
• Geneva Touring S. DAB-radio i lekker design, eksklusivt utført i skinn og aluminium. Verdi kr 1995.

Stats read: 
243
Stats like: 
1