Now Reading
Fancy eller praktisk

Fancy eller praktisk

PS!

Har dere en annerledes eller morsom måte å oppbevare ved? Send oss et bilde på leserkontakt@hyttemagasinet.no så trekker vi en vinner som får 1/2 års gratis abonnement av Hyttemagasinet!

Glasskombo

Glass og stål er en god kombinasjon hvis du ønsker et mer moderne uttrykk. Hos Hyttetorget får du Rett Vedstabler til kr 1000.

Med hank

Vedkurv fra Jula i filt. Fin både til oppbevaring og til å bære veden i. Kr 299.

Bjørk til bjørk

Vedholderen Kanto i bjørk, i ett stykke kryssfiner som er bøyd. Designet av Pancho Nikander for Artek. Fås i hvitt og sort også. Kr 1636 hos room21.no

Smart

Det kan være slitsomt å bære ved. Her noe som kan hjelpe. Nemlig en vedholder i kunstlær fra Helmin med hjul. Kr 898 hos Varmefag.

Me Wood

Vedholderen Me Wood 1 fra Nordpeis er både rund og i solid kvalitet. Passer jo fint hvis du velger å montere den takhengte ovnen Me Ceiling? Kr 2600.

Vedkøye

Enkel design, men veldig stilig. Velg vedholder i Cor-Ten eller syrefast stål. Fra kr 1900. Moose Design.

Vedkasse

Før hadde alle hytter vedkasse og dette er også en kasse! En både praktisk og litt annerledes fra Moose Design. Kan brukes ute om sommeren og du kan få den i enten Cor-Ten, syrefast stål eller aluminium. Her i Cor-Ten der kassen leveres i urustet/delvis rustet stand. Fra kr 1100.

Cor-Ten er et solid stål med en naturlig, robust patina som eldes kontinuerlig på en unik måte. Rustlagprosessen starter når produktet utsettes for vann. For å stoppe prosessen kan produktet behandles f.eks med Corte varnish.

© 2019 HYTTEMAGASINET. ALLE RETTIGHETER RESERVERES.
Scroll To Top