Now Reading
Soleklar seier – heisann Moltebello!

Soleklar seier – heisann Moltebello!

  • Vinneren av Hyttemagasinets navnekonkurranse er kåret. Det ble en soleklar seier til «Moltebello».

Mer enn 700 navneforslag kom inn til Hyttemagasinets navnekonkurranse. Mange morsomme navn som endte på noe med «li» eller «bu». Og historien bak navnevalgene vitnet om mye humor og kreativitet.

Juryen fant fort frem til 10 finalister og ganske tidlig i heatet dro «Moltebello» fra feltet. Men to konkurrenter hang seg på.

Placebo/Placebu viste seg dessverre å være nettopp det, litt inaktiv selv om den gir gode emosjonelle effekter. Knøttlille «Blåbærkassa» derimot, hang på helt til oppløpssiden. Men der måtte blåbær se seg slått av molter, hvis vi skal holde oss til en bærterminologi.

«Moltebello» vant soleklart, og moralen er; det gjør ingenting at man har en «litt enkel hytte som ligger nydelig til ved Moltetjern». For kaller man hytta «Moltebello» stikker den fort av med seieren i en navnekonkurranse.

De stolte eierne av vinner-hytta er nå også eiere av en bålpanne fra Espegard, en profilpakke med kaffe/tekopper og T-skjorter.« Blåbærkassa» honoreres med profilpakke og T-skjorter, mens eierne av Placebo/Placebu får med seg et toårs-abonnement på Hyttemagasinet.

Gratulerer til dem. Gratulerer til alle finalistene. Og tusen takk til alle som har vært med å foreslå navn, og å stemme frem sine favoritter.

See Also

Det har vært en både sann og munter fornøyelse!

  • 1.   Moltebello (1031)
  • 2.   Blåbærkassa (847)
  • 3.   Placebo/Placebu (309)
© 2019 HYTTEMAGASINET. ALLE RETTIGHETER RESERVERES.
Scroll To Top