Hyttebesøk

Og alle hjerter gleder seg…

Nitimen har kåret Kvæfjordkake til Norges nasjonalkake. Kanskje er det fortjent, men mange av oss vil mene at det er blodig urettferdig å forbigå vaffelen. Det er den egentlige sliteren i den norske hverdagen. Det stekes millioner av vafler hvert år – på ulike arrangementer, på bensinstasjoner, hjemme. Hva hadde norske idrettsdugnader vært uten vafler?

13
Utsiktspunkt i hytteveggen

Den aktive familiens hytte i
Svandalen roper ikke etter
oppmerksomhet. Samtidig
er den lett å få øye på der
den ligger blant laft og torvtak
i Åsane hyttefelt.

26
Lilla løype

Egentlig liker de seg best utenfor løypene. Bare ta på seg truger eller ski, komme seg til fjells og gå så langt vær og føreforhold tillater. Derfor ble ønsket om egen hytte nær vidda stadig større.

13
Fulgte drømmen

På Nystølen i Hallingdal har Knut Valland egenhendig innfridd sin mangeårig drøm om et koselig og lettstelt krypinn på fjellet. Beslutningene om plassering, utforming, fargevalg og interiør ble i all hovedsak gjort uten innspill fra familien. – Spennende, morsomt og utfordrende, sier hytteeieren.

21
Sommervinter-paradiset

Det er ikke mye på dette bildet som minner om sommeridyll, yrende båt– og badeliv og en
vakker skjærgård. Men for Jörgen og Eva er vinteren minst like velkommen.

Tilpass tilbygg – kapittel 1

I denne utgaven av «ekspertene» treffer vi Marianne og Rolf som har kjøpt seg en gammel koie på Krokskogen. De trenger råd om forbedringer på en rekke områder: Hvor begynner man og hva bør de gjøre? Vi har denne gang valgt å involvere 3 av våre eksperter. Saken består av 4 deler. Se link til svar nederst.

Tilpass tilbygg – kapittel 4

Altmuligmann Thomas Krogedal svarer:

Tilpass tilbygg – kapittel 2

Arkitekt Lena Johansen svarer:

Tilpass tilbygg – kapittel 3

Interiørkonsulent Harriet Bjørnson Lampe svarer: