Beitostølens yngste hyttebygger

Mennesker i etableringsfasen har som regel andre ting å tenke på enn hytte. Først kommer utdannelse, familiedannelse og kjøp av leilighet. Så kanskje hytte. Derfor var det en ganske utypisk handling Karoline begikk da hun i 2015 plutselig slo til og investerte i fritidsbolig til et par millioner kroner i Raudalen – noen få kilometer fra Beitostølen.

– Vennene mine ble litt sjokka, ja, ler Karoline (27). Og det var faktisk på en av venneturene til Beitostølen drømmen festet seg i henne. I september/oktober 2015 satte hun signaturen sin på avtalene med Tinde Hytter. 

– Jeg så for meg hvordan hyttemodellen jeg hadde bestemt meg for, ville passe inn på tomta og i terrenget. Jeg er bare så fornøyd med valget, utbryter Karoline. 


Først ferdig.

Hun tok den nye fritidsboligen sin i bruk i mai 2016. Hytta var faktisk den første som sto ferdig i feltet. Det er Tinde Hytter, den store hytteprodusenten i Gudbrandsdalen, som bygger ut deler av feltet. Siden Karoline flyttet inn, er flere nye hytter kommet på plass i feltet. 

For den som elsker friluftsliv året rundt er Raudalen et perfekt sted, mener Karoline. Selv bruker hun omgivelsene flittig – sommer som vinter. Rauhødn og Klyberstinsberget er topper hun gjerne og ofte søker til når hun er på hytta.


Skiglad.

– Siden jeg er glad i å stå på ski passer det godt at skitrekket starter så å si rett utenfor hyttedøra. Jeg liker også å kjøre offpiste. I så måte byr fjellterrenget her i Raudalen på mange og varierte muligheter, mener hun. 

Da hun flyttet inn i sin nybygde hyttedrøm, hadde den kostet henne litt i overkant av to millioner kroner. Mye penger, medgir Karoline, men så har hun jo fått en hel hytte på egen tomt for summen. På Beitostølen må man betale to millioner bare for tomta! 

 

FAKTA

Hytte av typen «Slettefjell», levert av Tinde Hytter.

Første av 33 hytter i Raudalen Resort, Beitostølen. En rekke er allerede solgt/bebygd.

58 kvadratmeter.

7 soveplasser. 
To soverom pluss hems.

Facebook: Karolineshytte 

Instagram: @karolineshytteLes hele historien i Hyttemagsinet som er i salg fra 15. januar.

Stats read: 
408
Stats like: 
0