Farger som funker

Et rom med bare én farge er kjedelig. Hva er toklang, treklang og firklang?

Farger som funker

Et rom med bare én farge er kjedelig. Hva er toklang, treklang og firklang?

Tradisjonsrikt i tømmer

Tradisjonsrik byggeskikk, matkultur og skiglede blir ivaretatt med den aller kjærligste hånd i Vinje i Telemark.

Lunt og koselig

Du føler kanskje at det har gått inflasjon i ordene «lunt og koselig», men det er ikke tilfeldig at de brukes. For trenden i 2012, i alle fall når det kommer til hytter, handler mye om nostalgi, hygge, tradisjon og kos. Ja, og så at det skal være lunt på alle fronter, da.

Dobbelt så langt, dobbelt så fint

Fram og tilbake er dobbelt så langt. Så kan det også bli dobbelt så fint. Familien Whists hytte i Hemsedal er som linjeakevitten. Interiøret har reist jorda rundt for å få sin spesielle karakter. 

Se hva fargene gjør for inntrykket

Skal du pusse opp hytta og lurer på hva slags farger du skal bruke? Da kan det være gøy å se vårt lille «fargeeksperiment»

DETTE ER DIN NYE FAVORITTFARGE

Vi har vært gjennom mange år med caffe latte som den nye trenden; ikke bare på kaffebarer, men også på veggen i hus og hytter.  Men nå er vi også stadig mer begeistret for grått i ulike valører.  Kanskje blir kommunegrått den nye motefargen..?

Kreativ «krangling»

Michael Marcussen har snekret hele interiøret i hytta til broren sin.

Stilig veggpryd!

Familiebilder, moderne kunst, en gammel treski eller et kart over hytteområdet i glass og ramme. Det er mange former for veggpryd.

12 tips til enkel boligstyling

Hvis du ikke vil bruke en profesjonell boligstylist, er det mye du kan gjøre selv for å gi hytta en liten ansiktsløftning. Her er 12 grunnleggende punkter på hvordan du bør tenke når du skal være din egen boligstylist. 

Styling lønner seg!

Skal du selge hytta eller fritidsleiligheten din? Da kan riktig boligstyling heve salgssummen og redusere omsetningstiden. Og skal du absolutt ikke selge? Vel, da kan du sikkert lære noen nyttige interiørtriks likevel. 

Fortsatt hvite kjøkken

Hvitt, svart, tre. Benkeplater, vask, hvitevarer. Knotter, gulv, fliser. Å planlegge nytt kjøkken byr på mange spørsmål og ditto alternativer. Vi viser deg noen.

             Last inn flere artikler