Sesongslutt

Vinteren står for døren og det nærmer seg sesongslutt for mange på hytta. Å ta vare på det du har er kanskje ikke det mest spennende å fordrive tiden med, men her finner du noen tips til hva du bør tenke på før den kalde tiden setter inn.

Sesongslutt

Vinteren står for døren og det nærmer seg sesongslutt for mange på hytta. Å ta vare på det du har er kanskje ikke det mest spennende å fordrive tiden med, men her finner du noen tips til hva du bør tenke på før den kalde tiden setter inn.

ELBIL TIL HYTTA?

Ingen vet helt hvor mange som bruker elbilen på langtur til hytta. Men det blir stadig flere.

Watt a trip! – Med elbil fra Oslo til Bergen

Det er ganske nøyaktig 13 år siden, og en god stund før elbil-eventyret virkelig tok av i Norge. To journalister tok utfordringen og ville se om det i det hele tatt var mulig å kjøre fra Oslo til Bergen med el-bilen.

Smått om elbil

På rekordtid nærmer antall solgte elbiler seg 100 000, og stadig flere bruker også elbilen til hytta. Her er et knippe notiser om samme tema:

Når alt er helt skrudd

Kanskje ikke så rart at skruer er blitt symbolet på forvirring, at noe ikke henger på greip, at man kan være en smule tussete i hodet.

Når storebror ser deg på hytta

– Jeg kan sitte hvor som helst i verden og ha detaljoversikt over alt som har med varme og styring av lys, sier Roger Samdal.

Taktyper og takråd

Skifer, teglstein, torv eller tre. Hva skal du velge på taket - hyttas femte fasade?

Nye vinduer kan gi deg store gevinster

En del av hyttekosen for mange er små-rutete vinduer, med litt slitte sprosser – og gjerne med dugg og is som smelter på innsiden av vinduet. Men idyllen kan bli kort-varig om du ikke sørger for at hyttas «øyne» har riktige kvaliteter.

Det svinger av dette gulvet

På tide å skaffe seg en parkett det svinger av?

10 ting å vite om peisen

Det er mørkt, det er kaldt og det er tid for peiskos. Enkelte ting kan være greit å vite.

Spennende på gulvet

Gulvet er kjøkkenets mest brukte del. Derfor skal du starte fra bunnen når du planlegger det nye kjøkkenet ditt.

Tid for truger

Truger kan være et kjekt hjelpemiddel når du skal frem til hytta vinterstid – med mindre du har varmekabler hele veien inn...

Treverk aldrer med verdighet

Vi kan være enige om at tre er vakkert! Derimot skal du være både kunnskapsrik og kanskje litt heldig om trevirket skal eldes med verdighet.

Hvitevarer med kuldeskrekk

Det er ikke slik at alle hvitevarer kan brukes på hytter med mindre de står i romtemperatur. Det kan høres ut som et paradoks at fryseskap ikke skal tåle kulde, men slik er det altså.

Bore etter vann?

Hvordan står det egentlig til med vannforsyningen til hytta? Begynner du å bli lei av å transportere drikkevannet?  Brønnboring kan være løsningen.

             Last inn flere artikler