Now Reading
Billig vs dyr gassgrill

Billig vs dyr gassgrill

  • Du får gassgriller i alle prisklasser.  Er den dyre SÅ mye bedre enn den billige?

I 2011 plukket vi med oss to gassgriller for å se om det virkelig er forskjell på billig og dyrt. Vi valgte oss  Weber og Invite, men det finnes et mylder av forskjellige gassgriller på markedet. Weber holder fortsatt stand som en slags definisjon på utematlaging.  Men Weber-grillene er kostbare, og i vår test fra 2011 kostet Invites gassgrill med 3 bluss 1999 kroner, mens Webers tilsvarende kostet 4999 kroner da vi testet disse to.  I dag er prisen over 6999 kroner for Weber Spirit E310 Classic, mens Invite med 3 brennere får du for 2999 kroner. Pussig forresten at alle priser slutter på 999 kroner…

Hvorvidt 4000 kroner ekstra for Weber-grillen er uhørt eller som det bør være, skal være usagt. Vi registrerer at mange fortsatt synes å få nesten et personlig forhold til «Weber’n» sin, og betalingsviljen er tilsynelatende stor for å få det riktige merket på lokket. Omtrent som stjernen den gangen Mercedes bil var status – pussig nok satt jo også stjernen i grillen… . Her er enkelte nyttige sjekkpunkter for deg som skal handle ny grill.

→ Er grillristen i støpejern (2)?
→ Metallskuffen som lede ned i fettoppsamleren; emaljert?
→ Lett å ta fettoppsamleren ut/inn? (3-4)
→ Sannsynligvis må du montere grillen selv; ser det greit ut?
→ Oppbevaringsskapet under grillen:  Dører i rustfritt stål blir ikke pent uten vedlikehold.
→ Regulatorene/dreierattene for gasstil-førselen: Plassert på siden eller foran?  Betjening i front  frigjør avlastingsplass.
→ Grilling betyr griseri uansett hvor dyr grillen er.
→ Om dyrt forsvarer prisen er opp til deg å avgjøre.
→ Termometeret i lokket er nok mer veilednede enn eksakt (1), steketermometer når du helsteker er smart.

 

 

See Also

 

© 2019 HYTTEMAGASINET. ALLE RETTIGHETER RESERVERES.
Scroll To Top