Inspirér oss for 50 000,-

Har du pusset opp hytta med trepanel, skiftet kledning eller listverk, bygget terrasse eller kanskje et lite hytteanneks? Eller har du kanskje bygget en helt ny hytte? Kanskje blir det du som stikker av med «Hytteprisen» i år? Kjapp deg med søknaden, fristen er 1. desember for å være med i konkurransen.

Hyttemagasinet samarbeider med trelast- og treinteriørprodusenten Bergene Holm AS om «Hytteprisen». Hytter med gjennomført, tradisjonsrik eller nyskapende bruk av tre kan søke og vinne

50 000 kroner

Prisen har eksistert i to år og kandidatene har vært mange og gode! I år jakter vi videre: Vi ser etter gjennomført, nyskapende eller kreativ bruk av tre i alle typer hytter og fritidsboliger.

Prosjektene trenger ikke nødvendigvis være de største, dyreste og mest omfattende. Helhet, gode løsninger som er godt tilpasset omgivelser eller litt «utenom det vanlige» er det viktigste. Prosjekter som innehar kvaliteter som er til inspirasjon for både naboer, forbipasserende og andre.Om Inspirasjonsprisen

Helt siden 2009 har trelast og treinteriørprodusenten Bergene Holm AS  delt ut Inspirasjonsprisen for å fremme god bruk av tre, og premiere prosjekter som er til inspirasjon for andre.

Kategoriene er Eksteriørprisen, Interiørprisen, Uteromsprisen, Barnas Trepris, Åpen Klasse og Hytteprisen.
I juryen for Hytteprisen sitter fagfolk som diskuterer og vurderer hvert enkelt prosjekt. Fagjuryen består av: Ingar Vedeld (arkitekt), Frank Ivar Andersen (daglig leder i Byggmesterforbundet), Asgeir Borgemoen (artist og programleder), Halvor Bakke (interiørekspert og programleder), Marianne Haga Kinder ( stylist og influencer), Pål Berg (redaktør i Hyttemagasinet) og Tone Bente Bergene Holm (juryleder).
Vi er på jakt etter gjennomført, nyskapende eller kreativ bruk av tre i alle typer hytter og fritidsboliger. Alle private hytter, uansett alder, størrelse og beliggenhet oppmuntres til å søke! Kriterier:

  • Søknaden sendes inn på www.bergeneholm.no/inspirasjonsprisen og må inneholde bilder fra før, under og etter bygging, samt beskrivelse av prosjektet.
  • Tre må være en viktig del av materialene.
  • Prosjektet må være ferdig avsluttet og det må søkes innen 2 år etter at det er ferdig.
  • Bilder og annen dokumentasjon skal være tilgjengelig for Bergene Holm AS og Hytte-magasinet og kunne brukes på trykk i magasinet, på nettsider, blogg, sosiale medier og i senere markedsføringssammenheng.
  • Som mulig finalist i kåringen av Hytteprisen aksepterer du også at Hyttemagasinet vil kunne ønske å lage reportasje eller artikkel fra hytta.

Søknadsfrist er 1. desember – premien er 50.000 kroner.

Les mer om Hytteprisen på bergeneholm.no, hytteblogg.bergeneholm.no og blogg.bergeneholm.no

Stats read: 
154
Stats like: 
4